Üdvözöljük a BOGOS-TRANS Kft. honlapján!

Üdvözöljük a BOGOS-TRANS Kft. honlapján!

    Cégünk már alapítása óta (1991) foglalkozik a belföldi, és kisebb mértékben nemzetközi ömlesztett gabonaszállítmányozással foglalkozik. A vállalkozás 2000-ben korlátolt felelősségű társasággá alakult át. 
          Kezdetben egyéni vállalkozóként a tulajdonos, majd az őt segítő profi szakmai gárda pontos, és kitartó munkájának volt köszönhető, hogy a cég - megbízói elégedettségére - évről évre meg tudta őrizni rugalmasságát, precíz munkavégzését, megbízhatóságát. 
          A folyamatosan változó fuvarpiaci igények felmérése, követése és kiszolgálása elengedhetetlen egy dinamikusan fejlődő cég életében. Ezért igyekszünk felmérni megbízóink igényeit, és számukra a legmegfelelőbb fuvarozási módot, gépkocsi típust, költség hatékony megoldást ajánlani. 
          A cég vezetése a szállítmányozott élelmiszer alapanyag és takarmányozási célú termények élelmiszerláncban betöltött súlyának megfelelően és a biztonságos szállítás kielégítése érdekében 2009-óta a GMP B 4 irányítási rendszer üzemeltet.
          A Bogos-Trans Kft. tevékenysége során, havonta száz-százhúszezer tonna ömlesztett árut, elsősorban gabonát mozgat meg.
         Számunkra az a fontos, mint Önnek is, hogy áruja a megfelelő helyen, megfelelő időben, megfelelő minőségben és mennyiségben érkezzen meg.

        A Bogos-Trans Kft. célkitűzése:  
                        „A legelismertebb gabonaszállítmányozó céggé válni Európában!”